Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ΕΛΤΑ courier (Πόρτα-Πόρτα) και η Speedex.

Για αγορές από 40,00€ και πάνω, η αποστολή  είναι δωρεάν ενώ η χρέωση της αντικαταβολής εφαρμόζεται κανονικά. H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως τις επόμενες 1-3 εργάσιμες μέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-4 εργάσιμες μέρες. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,00€. Στην περίπτωση της αντικαταβολής, υπάρχει επιλέον χρέωση 2,00€ και συνεπώς, το συνολικό κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 5,00€. 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής θα σας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail.

Το ποσό που πληρώνετε για την αποστολή του δέματος ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε σας παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας είτε παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2021 - DNtech accessories & service. All rights reserved
Designed by D-Spot Advertising - Developed by NetApps Ltd